Futoški Kupus Logo

FUTOŠKI KUPUS

Udruženje proizvođača i prerađivača futoškog kupusa i futoškog kiselog kupusa

Uvek u toku sa

Događajima Novostima Savetima

20. Futoška kupusijada

Pozivamo vas na 20. Futošku kupusijadu i Festival Terra Madre Futog, koji će se održati 1. i 2. novembra 2019. godine.

POLJ. SAJAM U NOVOM SADU

U Novom Sadu od 11. do 17. maja održao se 86. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu.

FUTOŠKA KUPUSIJADA 2018.

Ovogodišnja 19. "Futoška kupusijada",u okviru koje se održavaju 9. susreti proizvođača tradicionalnih proizvoda Srbije i IV Festival "Terra Madre Futog"

14. FUTOŠKA KUPUSIJADA I IV FUTOŠKI VAŠAR

U Futogu je održana 14.Futoška kupusijada i IV “Futoški Vašar” – susreti proizvođača tradicionalnih proizvoda Srbije.

Evropski Parlament

FUTOŠKI KUPUS U EVROPSKOM PARLAMENTU! TERRA MADRE BALCANS

85. Sajama Poljoprivrede

Od utorka 15. do ponedeljka 21. maja 2018. godine održao se Poljoprivredni sajam u Novom Sadu. Udruženje "Futoški kupus" predstavilo se u Hali 6 Novosadskog sajma.

FOODTECH KONGRES 2018

Udruženje Futoški kupus predstavilo se na 4. Međunarodnom kongresu "Tehnologija, kvalitet i bezbednost hrane" i 18. Međunarodnom simpozijumu "Tehnologija hrane za životinje" koji se zajedno održavaju od 23. do 25. oktobra ove godine u Novom Sadu, a u okviru događaja FoodTech2018.

UKUSI VOJVODINE 2018.

U Limanskom parku u Novom Sadu održao se još jedan festival Ukusi Vojvodine na kome su svoje mesto imali i specijaliteti od futoškog kupusa. Tokom dva dana 8. i 9. septembra 2018.

HUMANITARNA AKCIJA U FUTOGU

Na Čerevićkoj skeli u Futogu 26. i 27. januara 2018. godine održana je velika humanitarna akcija. U lepom ambijentu na obali Dunava organizatori su pripremali jela za posetioce ove akcije, a posetioci su zauzvrat donirali novac za lečenje Nađe Kvrgić i Jelene Milovanović.

FORA 2018

Pedeset najbržih omladinaca koji su svoje mesto izborili u otvorenom konkursu na zvaničnoj stranici FORE, u nedelju, 8. jula, našlo se na salašu u futoškom ataru. Učesnici manifestacije, uprkos promenljivom vremenu, uspešno su obavili svoj zadatak i posadili futoški kupus namenjen za dobrotvorne svrhe.

UKUSI VOJVODINE 2018.

U Limanskom parku u Novom Sadu održao se još jedan festival Ukusi Vojvodine na kome su svoje mesto imali i specijaliteti od futoškog kupusa. Tokom dva dana 8. i 9. septembra 2018.

FORA 2017

Tradicionalno, kupus koji zasade akcijaši na Futoškoj omladinskoj radnoj akciji- FORA kada sazri poklanja se u humanitarne svrhe.